Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ warunków ekstrakcji na aktywność antyoksydacyjną zwiazków fenolowych z brokułu.

Opis bibliograficzny

Wpływ warunków ekstrakcji na aktywność antyoksydacyjną zwiazków fenolowych z brokułu. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, BARBARA BARANIAK. Żyw. Człow. Metab. 2004 T. 31 Nr. 4 s. 304-311, il. bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2004 T. 31 Nr. 4, s. 304-311
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 grudnia 2017 08:15
Ostatnia aktualizacja:8 grudnia 2017 08:15

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42860) wydawnictwo ciągłe #42860

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się