Wpływ warunków ekstrakcji na aktywność antyoksydacyjną zwiazków fenolowych z brokułu.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków ekstrakcji na aktywność antyoksydacyjną zwiazków fenolowych z brokułu. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, BARBARA BARANIAK. Żyw. Człow. Metab. 2004 T. 31 Nr. 4 s. 304-311, il. bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2004 T. 31 Nr. 4, s. 304-311
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 grudnia 2017 08:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 grudnia 2017 08:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42860) wydawnictwo ciągłe #42860
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.