Właściwości przeciwutleniające zwiazków fenolowych uwalnianych w procesie trawienia in vitro brokułów.
Opis bibliograficzny
Właściwości przeciwutleniające zwiazków fenolowych uwalnianych w procesie trawienia in vitro brokułów. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2003 R. 10 nr 4 (37) s. 48-60, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2003 R. 10 nr 4 (37), s. 48-60
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 grudnia 2017 08:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 grudnia 2017 11:02 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42862) wydawnictwo ciągłe #42862
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.