Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości przeciwutleniające zwiazków fenolowych uwalnianych w procesie trawienia in vitro brokułów.

Opis bibliograficzny

Właściwości przeciwutleniające zwiazków fenolowych uwalnianych w procesie trawienia in vitro brokułów. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2003 R. 10 nr 4 (37) s. 48-60, bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2003 R. 10 nr 4 (37), s. 48-60
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 grudnia 2017 08:28
Ostatnia aktualizacja:8 grudnia 2017 11:02

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42862) wydawnictwo ciągłe #42862

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się