Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of functional properties of lactic acid bacteria isolated from spontaneously fermented curly kale.

Opis bibliograficzny

Evaluation of functional properties of lactic acid bacteria isolated from spontaneously fermented curly kale. [AUT.] MAGDALENA MICHALAK. Medtube Sci. 2017 Vol.7 Issue 4 Suppl. s. 24, International Conference of Natural and Medical Science: Young Scientists, PhD Students and Students. Abstracts, Lublin, December 1st,2017 to December 3rd,2017.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Medtube Science 2017 Vol.7 Issue 4 Suppl, s. 24
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 grudnia 2017 10:55
Ostatnia aktualizacja:8 grudnia 2017 10:55

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42867) wydawnictwo ciągłe #42867

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się