Study on antioxidant properties of milk protein preparations hydrolyzed by Lactobacillus helveticus.
Opis bibliograficzny
Study on antioxidant properties of milk protein preparations hydrolyzed by Lactobacillus helveticus. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ANETA SŁAWIŃSKA, WALDEMAR GUSTAW, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, WOJCIECH RADZKI, KLAUDIA GUSTAW. Medtube Sci. 2017 Vol.7 Issue 4 Suppl. s. 44, International Conference of Natural and Medical Science: Young Scientists, PhD Students and Students. Abstracts, Lublin, December 1st,2017 to December 3rd,2017.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medtube Science 2017 Vol.7 Issue 4 Suppl, s. 44
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 grudnia 2017 10:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 10:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42892) wydawnictwo ciągłe #42892
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.