Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nahrwert von Wursten in Abhangigkeit vom Bidndegewebsgehalt.

Opis bibliograficzny

Nahrwert von Wursten in Abhangigkeit vom Bidndegewebsgehalt. [AUT.] ELŻBIETA PEŁCZYŃSKA, KRZYSZTOF LIBELT. Fleischwirtschaft (Frankf.) 1999 Jhrg. 79 H. 7 s. 86-88, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 1999 Jhrg. 79 H. 7, s. 86-88
Rok: 1999
Język: Niemiecki
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:31 października 2017 14:36

Identyfikatory

BPP ID: (46, 4292) wydawnictwo ciągłe #4292
PBN ID (hist.): 4292

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,211
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się