Stosowanie dodatków w produktach mięsnych - trendy i ograniczenia.
Opis bibliograficzny
Stosowanie dodatków w produktach mięsnych - trendy i ograniczenia. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2017 Nr 3 (212) s. 40-42, 44, 46-47, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2017 Nr 3 (212), s. 40-42, 44, 46-47
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 10:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 grudnia 2017 10:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42934) wydawnictwo ciągłe #42934
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.