Czego nie widać gołym okiem - zagrożenia mikrobiologiczne w mięsie i jego przetworach.
Opis bibliograficzny
Czego nie widać gołym okiem - zagrożenia mikrobiologiczne w mięsie i jego przetworach. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, AGATA BLICHARZ-KANIA. Rzeźnik Pol. 2017 Nr 5 (214) s. 36-38, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2017 Nr 5 (214), s. 36-38
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 10:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 grudnia 2017 10:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42939) wydawnictwo ciągłe #42939
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.