Technologia mycia w zakładach mięsnych.
Opis bibliograficzny
Technologia mycia w zakładach mięsnych. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, MARTA KOZAK. Rzeźnik Pol. 2017 Nr 7 (216) s. 42-43, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2017 Nr 7 (216), s. 42-43
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 10:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 grudnia 2017 10:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42946) wydawnictwo ciągłe #42946
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.