Ocena najczęstszych uchybień w produkcji kiełbas parzonych i pieczonych oraz sposoby ich rozwiązywania.
Opis bibliograficzny
Ocena najczęstszych uchybień w produkcji kiełbas parzonych i pieczonych oraz sposoby ich rozwiązywania. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2017 Nr 8 (217) s. 38-40, 42, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2017 Nr 8 (217), s. 38-40, 42
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 10:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 grudnia 2017 10:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42948) wydawnictwo ciągłe #42948
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.