Zioła - najzdrowszy dodatek do produktów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Zioła - najzdrowszy dodatek do produktów mięsnych. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, MARTA KOZAK. Gosp. Mięs. 2017 R. 69 Nr 1 s. 16-19, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2017 R. 69 Nr 1, s. 16-19
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 13:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 lutego 2020 13:50 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00648ad49b31cced979e0
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1036…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42955) wydawnictwo ciągłe #42955
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.