Identification of potential inhibitory peptides of enzymes involved in the metabolic syndrome obtained by simulated gastrointestinal digestion of fermented bean (Phaseolus vulgaris L.) seeds.
Opis bibliograficzny
Identification of potential inhibitory peptides of enzymes involved in the metabolic syndrome obtained by simulated gastrointestinal digestion of fermented bean (Phaseolus vulgaris L.) seeds. [AUT. KORESP.] ANNA JAKUBCZYK, [AUT.] MONIKA KARAŚ, URSZULA ZŁOTEK, URSZULA SZYMANOWSKA. Food Res. Int. 2017 Vol. 100 Part 1 s. 489-496, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodres.2017.07.046
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 2017 Vol. 100 Part 1, s. 489-496
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 13:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2022 08:51 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96dec
DOI
10.1016/j.foodres.2017.07.046
PubMed
28873712
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42956) wydawnictwo ciągłe #42956
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,520
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.