Grzyby pleśniowe w pomieszczeniach zakładów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Grzyby pleśniowe w pomieszczeniach zakładów mięsnych. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PAWEŁ SOBCZAK. Gosp. Mięs. 2017 R. 69 Nr 3 s. 30-35, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2017 R. 69 Nr 3, s. 30-35
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 13:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 października 2019 12:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00648ad49b31cced979d9
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1047…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42958) wydawnictwo ciągłe #42958
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.