Wykorzystanie naturalnych substancji klejących do wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie naturalnych substancji klejących do wyrobów mięsnych. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, KAMIL WILCZYŃSKI, KLAUDIA KAŁWA. Gosp. Mięs. 2017 R. 69 Nr 9 s. 12-15, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2017 R. 69 Nr 9, s. 12-15
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 13:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 października 2019 11:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00648ad49b31cced979b9
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1096…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42967) wydawnictwo ciągłe #42967
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.