Zasady i metody przechowywania mięsa.
Opis bibliograficzny
Zasady i metody przechowywania mięsa. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PAWEŁ SOBCZAK. Gosp. Mięs. 2017 R. 69 Nr 10 s. 12-14, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2017 R. 69 Nr 10, s. 12-14
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 13:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 października 2019 12:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00645ad49b31cced9777c
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1101…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42968) wydawnictwo ciągłe #42968
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.