Wpływ pasteryzacji i mrożenia na właściwości antyoksydacyjne soku jabłkowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ pasteryzacji i mrożenia na właściwości antyoksydacyjne soku jabłkowego. [AUT.] KLAUDIA KAŁWA, KAMIL WILCZYŃSKI, KATARZYNA OLESIŃSKA. Inż. Przetw. Spoż. 2017 Vol. 3/4 No 23 s. 19-24, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2017 Vol. 3/4 No 23, s. 19-24
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 grudnia 2017 14:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 czerwca 2021 09:01 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ips.wm.tu.koszalin.pl/doc/2017/3…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42991) wydawnictwo ciągłe #42991
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.