Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ pasteryzacji i mrożenia na właściwości antyoksydacyjne soku jabłkowego.

Opis bibliograficzny

Wpływ pasteryzacji i mrożenia na właściwości antyoksydacyjne soku jabłkowego. [AUT.] KLAUDIA KAŁWA, KAMIL WILCZYŃSKI, KATARZYNA OLESIŃSKA. Inż. Przetw. Spoż. 2017 Vol. 3/4 No 23 s. 19-24, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 grudnia 2017 14:18
Ostatnia aktualizacja:29 czerwca 2021 09:01

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42991) wydawnictwo ciągłe #42991

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się