Organizacja procesów produkcyjnych w zakładach mięsach.
Opis bibliograficzny
Organizacja procesów produkcyjnych w zakładach mięsach. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PAWEŁ SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2017 Nr 10 (219) s. 24-26, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2017 Nr 10 (219), s. 24-26
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 grudnia 2017 10:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 grudnia 2017 10:58 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43004) wydawnictwo ciągłe #43004
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.