Składniki mineralne paszy – znaczenie w żywieniu trzody chlewnej.
Opis bibliograficzny
Składniki mineralne paszy – znaczenie w żywieniu trzody chlewnej. [AUT.] BOGDAN SZOSTAK. Trouw My 2017 Nr 5(53) s. 4-7, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Trouw i My 2017 Nr 5(53), s. 4-7
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 grudnia 2017 12:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2018 11:08 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.trouwnutrition.pl/contentass…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43028) wydawnictwo ciągłe #43028
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.