Wpływ lipopolisacharydu (LPS) na aktywność enzymatycznego systemu antyoksydacyjnego erytrocytów i fagocytów karpi w badaniach in vivo (Effect of lipopolysaccharide (LPS) on the antioxidant enzyme system activity of erythrocytes and phagocytes of carps in in vivo studies)
Opis bibliograficzny
Wpływ lipopolisacharydu (LPS) na aktywność enzymatycznego systemu antyoksydacyjnego erytrocytów i fagocytów karpi w badaniach in vivo (Effect of lipopolysaccharide (LPS) on the antioxidant enzyme system activity of erythrocytes and phagocytes of carps in in vivo studies). [AUT.] ANTONINA SOPIŃSKA, ANNA GROCHOŁA. Med. Weter. 2018 Vol. 74 nr 1 s. 54-58, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.5832
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2018 Vol. 74 nr 1, s. 54-58
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2017 09:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00654ad49b31cced981fb
DOI
10.21521/mw.5832
Strona WWW
http://medycynawet.edu.pl/index.php/arc…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43037) wydawnictwo ciągłe #43037
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,280
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.