Effect of jasmonic acid and yeast extract elicitation on low-molecular antioxidants and antioxidant activity of marjoram (Origanum majorana L.).
Opis bibliograficzny
Effect of jasmonic acid and yeast extract elicitation on low-molecular antioxidants and antioxidant activity of marjoram (Origanum majorana L.). [AUT.] URSZULA ZŁOTEK. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2017 Vol. 16 Nr 4 s. 371-377, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.0505
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2017 Vol. 16 Nr 4, s. 371-377
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2018 07:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 09:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96dd6
DOI
10.17306/J.AFS.0505
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/volume16/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43069) wydawnictwo ciągłe #43069
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.