Effect of abiotic elicitation on the quality and antioxidant potential of lettuce and endive during storage.
Opis bibliograficzny
Effect of abiotic elicitation on the quality and antioxidant potential of lettuce and endive during storage. [AUT.] URSZULA ZŁOTEK. Journal of Food Biochemistry 2017 Vol. 41, Issue 6 e12428, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/jfbc.12428
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Biochemistry 2017 Vol. 41, Issue 6, e12428
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2018 08:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 października 2021 14:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96dd3
DOI
10.1111/jfbc.12428
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43070) wydawnictwo ciągłe #43070
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,552
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.