Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Występowanie drobnoustrojów rodzajów Salmonella i Listeria w mięsie ślimaków jadalnych (Occurrence of Salmonella spp. and Listeria spp. in snail meat)

Opis bibliograficzny

Występowanie drobnoustrojów rodzajów Salmonella i Listeria w mięsie ślimaków jadalnych (Occurrence of Salmonella spp. and Listeria spp. in snail meat). [AUT. KORESP.] WALDEMAR PASZKIEWICZ, [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, MONIKA ZIOMEK, MICHAŁ GONDEK, RENATA PYZ-ŁUKASIK. Med. Weter. 2018 Vol. 74 nr 2 s. 110-113, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.6074
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 stycznia 2018 10:17
Ostatnia aktualizacja:29 czerwca 2021 11:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43089) wydawnictwo ciągłe #43089

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,280
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się