Influence of chelating agent EDTA on the fracture properties of whey protein gels.
Opis bibliograficzny
Influence of chelating agent EDTA on the fracture properties of whey protein gels. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1996 Vol. 5/46 No 4 s. 35-42, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1996 Vol. 5/46 No 4, s. 35-42
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 4313) wydawnictwo ciągłe #4313
PBN ID (hist.): 4313
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.