Uwarunkowania i kierunki zapewnienia bezpieczeństwa i jakości owoców i warzyw.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania i kierunki zapewnienia bezpieczeństwa i jakości owoców i warzyw. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ, JOANNA PAWLAK. Zarz. Finanse 2012 Vol. 10 Nr 3 Część 3 s. 114-132, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zarządzanie i Finanse 2012 Vol. 10 Nr 3 Część 3, s. 114-132
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 stycznia 2018 13:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 stycznia 2018 13:54 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://jmf.wzr.pl/pim/2012_3_3_10.pdf
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43184) wydawnictwo ciągłe #43184
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.