Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena wartości odżywczej i składu mineralnego surowców i produktów przemysłu piekarskiego.

Opis bibliograficzny

Ocena wartości odżywczej i składu mineralnego surowców i produktów przemysłu piekarskiego. [AUT.] RENATA KLEBANIUK, ANNA CZECH. Żyw. Człow. Metab. 2003 T. 30 nr 3/4 s. 983-987, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2003 T. 30 nr 3/4, s. 983-987
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 lutego 2018 12:00
Ostatnia aktualizacja:7 lutego 2018 12:00

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43335) wydawnictwo ciągłe #43335

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się