Kwas askorbinowy – budowa, właściwości i funkcje w organizmie człowieka.
Opis bibliograficzny
Kwas askorbinowy – budowa, właściwości i funkcje w organizmie człowieka. [AUT.] KLAUDIA KAŁWA, KAMIL WILCZYŃSKI. Inż. Przetw. Spoż. 2017 Vol. 4/4 No 21 s. 8-13, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2017 Vol. 4/4 No 21, s. 8-13
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lutego 2018 13:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lutego 2018 10:06 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl/doc/20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43369) wydawnictwo ciągłe #43369
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.