Menu
Tytuł:Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych z udziałem amaranthusa.
Autorzy:[AUT. KORESP.] Renata Klebaniuk, [AUT.] E. Kowalczuk-Vasilev, Bożena Kiczorowska, Eugeniusz R. Grela, Anna Winiarska-Mieczan, Wioletta Samolińska, Małgorzata Kwiecień, Katarzyna Kwiatkowska, Elżbieta Rusinek-Prystupa, Piotr Jarzyna.
Źródło:Problemy Higieny i Epidemiologii 2018, 99 (1), s. 82-87
Strona WWW:http://www.phie.pl/pdf/phe-2018/phe-2018-1-082.pdf
ID:43403
Rok:2018
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Polski
Typ KBN:praca oryginalna
OpenAccess:- tryb dostępu: otwarte czasopismo
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: inna otwarta licencja
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty KBN/MNiSW:9,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:20 lutego 2018 13:20
Rekord zaktualizowany:18 lipca 2019 07:47

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 201910.6a0
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się