Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

GC analysis in evaluation of changes in fatty acids content of selected fats during storage and heating.

Opis bibliograficzny

GC analysis in evaluation of changes in fatty acids content of selected fats during storage and heating. [AUT. KORESP.] R. KOWALSKI, [AUT.] G. KOWALSKA, U. PANKIEWICZ, M. SUJKA, K. KAŁWA. Bulg. Chem. Commun. 2017 Vol. 49 No. 4 s. 928-935, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bulgarian Chemical Communications 2017 Vol. 49 No. 4, s. 928-935
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 lutego 2018 16:10
Ostatnia aktualizacja:23 czerwca 2021 11:43

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43407) wydawnictwo ciągłe #43407

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,242
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się