GC analysis in evaluation of changes in fatty acids content of selected fats during storage and heating.
Opis bibliograficzny
GC analysis in evaluation of changes in fatty acids content of selected fats during storage and heating. [AUT. KORESP.] R. KOWALSKI, [AUT.] G. KOWALSKA, U. PANKIEWICZ, M. SUJKA, K. KAŁWA. Bulg. Chem. Commun. 2017 Vol. 49 No. 4 s. 928-935, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bulgarian Chemical Communications 2017 Vol. 49 No. 4, s. 928-935
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 lutego 2018 16:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 czerwca 2021 11:43 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00606ad49b31cced94b6d
Strona WWW
http://www.bcc.bas.bg/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43407) wydawnictwo ciągłe #43407
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,242
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.