Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Modification of the textural properties of Jerusalem Artichoke tubers using different thermal treatments.

Opis bibliograficzny

Modification of the textural properties of Jerusalem Artichoke tubers using different thermal treatments. [AUT.] AGATA BLICHARZ-KANIA, DARIUSZ ANDREJKO, AGNIESZKA KUBIK-KOMAR, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, AGNIESZKA STAREK. EconTechMod 2017 Vol. 6 No 4 s. 41-45, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 lutego 2018 14:46
Ostatnia aktualizacja:6 grudnia 2019 11:16

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43429) wydawnictwo ciągłe #43429

Metryki

12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się