Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wartość odżywcza i prozdrowotne wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica).

Opis bibliograficzny

Wartość odżywcza i prozdrowotne wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica). [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BARBARA SAWICKA, MAŁGORZATA STRYJECKA, MARTA PISAREK, BERNADETTA BIENIA. Herbalism 2017 nr 1(3) s. 80-88, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Herbalism 2017 nr 1(3), s. 80-88
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 lutego 2018 16:30
Ostatnia aktualizacja:23 października 2020 13:12

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43431) wydawnictwo ciągłe #43431

Metryki

1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się