Wartość odżywcza i prozdrowotne wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica).
Opis bibliograficzny
Wartość odżywcza i prozdrowotne wybranych warzyw z rodzaju kapusta (Brassica). [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BARBARA SAWICKA, MAŁGORZATA STRYJECKA, MARTA PISAREK, BERNADETTA BIENIA. Herbalism 2017 nr 1(3) s. 80-88, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Herbalism 2017 nr 1(3), s. 80-88
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 lutego 2018 16:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 października 2020 13:12 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00606ad49b31cced94b60
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43431) wydawnictwo ciągłe #43431
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.