Charakterystyka grup i organizacji producentów owoców, warzyw, grzybów i ziół w Polsce w aspekcie wdrażania systemów jakości.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka grup i organizacji producentów owoców, warzyw, grzybów i ziół w Polsce w aspekcie wdrażania systemów jakości. [AUT.] ŁUKASZ KOPIŃSKI, EUGENIA CZERNYSZEWICZ. Annales Horticulturae 2017 Vol. 27 Nr 3 s. 31-38, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.24326/ah.2017.3.3
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Horticulturae (d. Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EEE, Horticultura) 2017 Vol. 27 Nr 3, s. 31-38
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 marca 2018 14:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 lipca 2021 13:46 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00606ad49b31cced94b1f
DOI
10.24326/ah.2017.3.3
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43548) wydawnictwo ciągłe #43548
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.