Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka grup i organizacji producentów owoców, warzyw, grzybów i ziół w Polsce w aspekcie wdrażania systemów jakości.

Opis bibliograficzny

Charakterystyka grup i organizacji producentów owoców, warzyw, grzybów i ziół w Polsce w aspekcie wdrażania systemów jakości. [AUT.] ŁUKASZ KOPIŃSKI, EUGENIA CZERNYSZEWICZ. Annales Horticulturae 2017 Vol. 27 Nr 3 s. 31-38, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.24326/ah.2017.3.3
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 marca 2018 14:11
Ostatnia aktualizacja:26 lipca 2021 13:46

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43548) wydawnictwo ciągłe #43548

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się