Effect of composition and processing conditions on selected characteristics of extruded corn instant gruels enriched with fruits addition.
Opis bibliograficzny
Effect of composition and processing conditions on selected characteristics of extruded corn instant gruels enriched with fruits addition. [AUT.] MAGDALENA KRĘCISZ, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, ANNA ONISZCZUK. BIO Web Conf. 2018 Vol. 10 Contemporary Research Trends in Agricultural Engineering / ed. Anna Szeląg-Sikora, Kraków, Poland, September 25-27, 2017 Article number 02013, il., bibliogr. DOI: 10.1051/bioconf/20181002013
Szczegóły publikacji
Źródło:
BIO Web of Conferences 2018 Vol. 10 Contemporary Research Trends in Agricultural Engineering / ed. Anna Szeląg-Sikora, Kraków, Poland, September 25-27, 2017, Article number 02013
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 marca 2018 11:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0062aad49b31cced96604
DOI
10.1051/bioconf/20181002013
Strona WWW
https://www.bio-conferences.org/article…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43611) wydawnictwo ciągłe #43611
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.