Effect of hydrothermal treated corn flour addition on the quality of corn-field bean gluten-free pasta.
Opis bibliograficzny
Effect of hydrothermal treated corn flour addition on the quality of corn-field bean gluten-free pasta. [AUT.] AHLEM DIB, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LEILA BENATALLAH, ABDALLAH BOUASLA, MOHAMMED NASEREDDINE ZIDOUNE. BIO Web Conf. 2018 Vol. 10 Contemporary Research Trends in Agricultural Engineering / ed. Anna Szeląg-Sikora, Kraków, Poland, September 25-27, 2017 Article number 02003, il., bibliogr. DOI: 10.1051/bioconf/20181002003
Szczegóły publikacji
Źródło:
BIO Web of Conferences 2018 Vol. 10 Contemporary Research Trends in Agricultural Engineering / ed. Anna Szeląg-Sikora, Kraków, Poland, September 25-27, 2017, Article number 02003
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 marca 2018 11:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0062aad49b31cced965f6
DOI
10.1051/bioconf/20181002003
Strona WWW
https://www.bio-conferences.org/article…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43614) wydawnictwo ciągłe #43614
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.