Food safety of potato processed in the aspect of acrylamide risk.
Opis bibliograficzny
Food safety of potato processed in the aspect of acrylamide risk. [AUT.] BARBARA SAWICKA, ARIFULLAH MOHAMMED, KRISHNAN UMACHANDRAN. MOJ Food Process. technol. 2018 Vol. 6 Iss. 1 s. 98-105, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15406/mojfpt.2018.06.00151
Szczegóły publikacji
Źródło:
MOJ Food Processing & Technology 2018 Vol. 6 Iss. 1, s. 98-105
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 kwietnia 2018 12:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 czerwca 2021 14:28 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00523ad49b31cced88fa0
DOI
10.15406/mojfpt.2018.06.00151
Strona WWW
http://medcraveonline.com/MOJFPT/MOJFPT…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43638) wydawnictwo ciągłe #43638
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.