Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Food safety of potato processed in the aspect of acrylamide risk.

Opis bibliograficzny

Food safety of potato processed in the aspect of acrylamide risk. [AUT.] BARBARA SAWICKA, ARIFULLAH MOHAMMED, KRISHNAN UMACHANDRAN. MOJ Food Process. technol. 2018 Vol. 6 Iss. 1 s. 98-105, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15406/mojfpt.2018.06.00151
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
MOJ Food Processing & Technology 2018 Vol. 6 Iss. 1, s. 98-105
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 kwietnia 2018 12:46
Ostatnia aktualizacja:16 czerwca 2021 14:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43638) wydawnictwo ciągłe #43638

Metryki

1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się