Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nutritional features of Biryani as the basis for the formation of an entrepreneurial mode in Biryani Market.

Opis bibliograficzny

Nutritional features of Biryani as the basis for the formation of an entrepreneurial mode in Biryani Market. [AUT.] KRISHNAN UMACHANDRAN, BARBARA SAWICKA, ABDUL-NABI NASIR NOORI, ANTONELLA PASQUALONE. J. Adv. Agric. 2018 Vol. 8 No 1 s. 1268-1278, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Advances in Agriculture 2018 Vol. 8 No 1, s. 1268-1278
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 kwietnia 2018 13:21
Ostatnia aktualizacja:16 czerwca 2021 14:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43639) wydawnictwo ciągłe #43639

Metryki

1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się