Nutritional features of Biryani as the basis for the formation of an entrepreneurial mode in Biryani Market.
Opis bibliograficzny
Nutritional features of Biryani as the basis for the formation of an entrepreneurial mode in Biryani Market. [AUT.] KRISHNAN UMACHANDRAN, BARBARA SAWICKA, ABDUL-NABI NASIR NOORI, ANTONELLA PASQUALONE. J. Adv. Agric. 2018 Vol. 8 No 1 s. 1268-1278, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Advances in Agriculture 2018 Vol. 8 No 1, s. 1268-1278
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 kwietnia 2018 13:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 czerwca 2021 14:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00523ad49b31cced88f9a
Strona WWW
https://cirworld.com/index.php/jaa/arti…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43639) wydawnictwo ciągłe #43639
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.