The concentration of free amino acids in blood serum of dairy cows with primary ketosis.
Opis bibliograficzny
The concentration of free amino acids in blood serum of dairy cows with primary ketosis. [AUT.] JAN MARCZUK, [AUT. KORESP.] PIOTR BRODZKI, [AUT.] ADAM BRODZKI, ŁUKASZ KUREK. Pol. J. Vet. Sci. 2018 Vol. 21 Nr 1 s. 149-156, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24425/119033
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2018 Vol. 21 Nr 1, s. 149-156
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 kwietnia 2018 12:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00653ad49b31cced9814b
DOI
10.24425/119033
Strona WWW
http://journals.pan.pl/dlibra/publicati…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43648) wydawnictwo ciągłe #43648
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,802
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.