Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The concentration of free amino acids in blood serum of dairy cows with primary ketosis.

Opis bibliograficzny

The concentration of free amino acids in blood serum of dairy cows with primary ketosis. [AUT.] JAN MARCZUK, [AUT. KORESP.] PIOTR BRODZKI, [AUT.] ADAM BRODZKI, ŁUKASZ KUREK. Pol. J. Vet. Sci. 2018 Vol. 21 Nr 1 s. 149-156, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24425/119033
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2018 Vol. 21 Nr 1, s. 149-156
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 kwietnia 2018 12:48
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43648) wydawnictwo ciągłe #43648

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,802
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się