Techniki i metody pomiaru jakości mięsa.
Opis bibliograficzny
Techniki i metody pomiaru jakości mięsa. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Pol. Mięso 2018 Nr 1 (27) s. 26-29, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polskie Mięso 2018 Nr 1 (27), s. 26-29
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 kwietnia 2018 08:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 kwietnia 2018 08:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43678) wydawnictwo ciągłe #43678
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.