Effect of zinc sulfate and zinc glycine chelate on concentrations of acute phase proteins in chicken serum and liver tissue.
Opis bibliograficzny
Effect of zinc sulfate and zinc glycine chelate on concentrations of acute phase proteins in chicken serum and liver tissue. [AUT. KORESP.] ŁUKASZ JAROSZ, [AUT.] AGNIESZKA MAREK, ZBIGNIEW GRĄDZKI, EWA LASKOWSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. Biol. Trace Elem. Res. 2019 Vol 187 Issue1 s. 258-272, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s12011-018-1346-6
Szczegóły publikacji
Źródło:
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 2019 Vol 187 Issue1, s. 258-272
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 kwietnia 2018 11:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:02 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00654ad49b31cced98224
DOI
10.1007/s12011-018-1346-6
Strona WWW
https://link.springer.com/content/pdf/1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43683) wydawnictwo ciągłe #43683
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,639
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.