Technologia wędlin dojrzewających w aspekcie zastosowania kultur starterowych.
Opis bibliograficzny
Technologia wędlin dojrzewających w aspekcie zastosowania kultur starterowych. [AUT.] KLAUDIA WOŁYŃCZUK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PAWEŁ SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 3 (224) s. 32-34, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 3 (224), s. 32-34
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 kwietnia 2018 12:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 kwietnia 2018 12:51 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43701) wydawnictwo ciągłe #43701
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.