Physicochemical parameters of selected internal organs of fattening pigs and wild boars.
Opis bibliograficzny
Physicochemical parameters of selected internal organs of fattening pigs and wild boars. [AUT.] MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA, [AUT. KORESP.] MAGDALENA SZYNDLER-NĘDZA, [AUT.] AGNIESZKA MAGDALENA GRZEBALSKA, IWONA ŁUSZCZEWSKA-SIERAKOWSKA, AGATA WAWRZYNIAK, MARCIN HAŁABIS. Ann. Anim. Sci. 2018 Vol. 18 Iss. 2 s. 575-591, il., bibliogr. sum. DOI: 10.1515/aoas-2017-0041
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2018 Vol. 18 Iss. 2, s. 575-591
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 kwietnia 2018 12:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 sierpnia 2022 12:56 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff546ad49b31ccec22447
DOI
10.1515/aoas-2017-0041
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/aoas.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43702) wydawnictwo ciągłe #43702
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,515
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.