Differences in bioactive protein and vitamin status of milk from certified organic and conventional farms.
Opis bibliograficzny
Differences in bioactive protein and vitamin status of milk from certified organic and conventional farms. [AUT. KORESP.] ANETA BRODZIAK, [AUT.] JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2018 Vol. 71 No. 2 s. 321-332, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/1471-0307.12462
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2018 Vol. 71 No. 2, s. 321-332
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 maja 2018 08:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 grudnia 2021 11:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00668ad49b31cced98fb0
DOI
10.1111/1471-0307.12462
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43741) wydawnictwo ciągłe #43741
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,522
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.