Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Differences in bioactive protein and vitamin status of milk from certified organic and conventional farms.

Opis bibliograficzny

Differences in bioactive protein and vitamin status of milk from certified organic and conventional farms. [AUT. KORESP.] ANETA BRODZIAK, [AUT.] JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2018 Vol. 71 No. 2 s. 321-332, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/1471-0307.12462
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2018 Vol. 71 No. 2, s. 321-332
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 maja 2018 08:53
Ostatnia aktualizacja:29 grudnia 2021 11:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43741) wydawnictwo ciągłe #43741

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,522
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się