Kiełki roślin kapustowatych - żywność funkcjonalna.
Opis bibliograficzny
Kiełki roślin kapustowatych - żywność funkcjonalna. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, BARBARA SKWARYŁO-BEDNARZ, IWONA ZYCH-WĘŻYK. Aura 2017 nr 7-8 s. 14-16, il., bibliogr. DOI: 10.15199/2.2017.7-8.4
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aura 2017 nr 7-8, s. 14-16
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 maja 2018 16:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 stycznia 2022 09:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96db3
DOI
10.15199/2.2017.7-8.4
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1083…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43787) wydawnictwo ciągłe #43787
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.