Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena termofizycznych właściwości liofilizowanych pian białkowych jako opakowania mrożonej żywności (Evaluation of thermophysical characteristics of freeze-dried protein foams as packaging material for frozen food)

Opis bibliograficzny

Ocena termofizycznych właściwości liofilizowanych pian białkowych jako opakowania mrożonej żywności (Evaluation of thermophysical characteristics of freeze-dried protein foams as packaging material for frozen food). [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, [AUT. KORESP.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, MAREK DOMIN, AGATA BLICHARZ-KANIA, EMILIA SENETRA, DARIUSZ DZIKI, ANNA KOCIRA, TOMASZ GUZ. Przem. Chem. 2018 T. 97 Nr 5 s. 700-705, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2018.5.8
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 5, s. 700-705
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 maja 2018 13:05
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:02

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43809) wydawnictwo ciągłe #43809

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,428
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się