Ocena termofizycznych właściwości liofilizowanych pian białkowych jako opakowania mrożonej żywności (Evaluation of thermophysical characteristics of freeze-dried protein foams as packaging material for frozen food)
Opis bibliograficzny
Ocena termofizycznych właściwości liofilizowanych pian białkowych jako opakowania mrożonej żywności (Evaluation of thermophysical characteristics of freeze-dried protein foams as packaging material for frozen food). [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, [AUT. KORESP.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, MAREK DOMIN, AGATA BLICHARZ-KANIA, EMILIA SENETRA, DARIUSZ DZIKI, ANNA KOCIRA, TOMASZ GUZ. Przem. Chem. 2018 T. 97 Nr 5 s. 700-705, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2018.5.8
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 5, s. 700-705
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 maja 2018 13:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:02 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e7190cd46e0fb0001d26267
DOI
10.15199/62.2018.5.8
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1138…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43809) wydawnictwo ciągłe #43809
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,428
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.