Wartość prozdrowotna mięsa króliczego.
Opis bibliograficzny
Wartość prozdrowotna mięsa króliczego. [AUT.] MATEUSZ OSSOWSKI, DAGMARA KUCA, MARTYNA KASELA, ŁUKASZ WLAZŁO, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK. Króliki 2018 Nr 3 (63) s.36-39, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Króliki 2018 Nr 3 (63), s.36-39
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 czerwca 2018 12:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 marca 2020 11:46 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00668ad49b31cced98f7e
Strona WWW
http://sima.of.pl/index.php/kwartalnik/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43879) wydawnictwo ciągłe #43879
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.