Klimatyzacja i wentylacja w aspekcie zdrowotnych uwarunkowań prawidłowego funkcjonowania zakładów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Klimatyzacja i wentylacja w aspekcie zdrowotnych uwarunkowań prawidłowego funkcjonowania zakładów mięsnych. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, KLAUDIA WOŁYŃCZUK, PAWEŁ SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 5 (226) s. 24-25, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 5 (226), s. 24-25
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 lipca 2018 10:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lipca 2018 10:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43921) wydawnictwo ciągłe #43921
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.