Physicochemical and sensory properties of goat cheeses and their fatty acid profile in relation to the geographic region of production.
Opis bibliograficzny
Physicochemical and sensory properties of goat cheeses and their fatty acid profile in relation to the geographic region of production. [AUT. KORESP.] JOANNA BARŁOWSKA, [AUT.] ROBERT PASTUSZKA, ANNA RYSIAK, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ANNA WOLANCIUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2018 Vol. 71 No. 3 s. 699-708, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/1471-0307.12506
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2018 Vol. 71 No. 3, s. 699-708
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 lipca 2018 12:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 stycznia 2022 08:02 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00667ad49b31cced98f39
DOI
10.1111/1471-0307.12506
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43929) wydawnictwo ciągłe #43929
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,522
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.