Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physicochemical and sensory properties of goat cheeses and their fatty acid profile in relation to the geographic region of production.

Opis bibliograficzny

Physicochemical and sensory properties of goat cheeses and their fatty acid profile in relation to the geographic region of production. [AUT. KORESP.] JOANNA BARŁOWSKA, [AUT.] ROBERT PASTUSZKA, ANNA RYSIAK, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ANNA WOLANCIUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2018 Vol. 71 No. 3 s. 699-708, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/1471-0307.12506
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2018 Vol. 71 No. 3, s. 699-708
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 lipca 2018 12:45
Ostatnia aktualizacja:12 stycznia 2022 08:02

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43929) wydawnictwo ciągłe #43929

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,522
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się