Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Microbiological quality of farmed grass carp, bighead carp, Siberian sturgeon, and wels catfish from Eastern Poland.

Opis bibliograficzny

Microbiological quality of farmed grass carp, bighead carp, Siberian sturgeon, and wels catfish from Eastern Poland. [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] WALDEMAR PASZKIEWICZ. J. Vet. Res. (Puławy, Print) 2018 Vol. 62 Issue 2 s. 145-149, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/jvetres-2018-0023
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Veterinary Research 2018 Vol. 62 Issue 2, s. 145-149
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 lipca 2018 13:10
Ostatnia aktualizacja:18 czerwca 2021 08:08

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43931) wydawnictwo ciągłe #43931

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,829
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się