Wybrane zagadnienia dotyczące mrożenia owoców w aspekcie zmian jakościowych surowca.
Opis bibliograficzny
Wybrane zagadnienia dotyczące mrożenia owoców w aspekcie zmian jakościowych surowca. [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, MARIAN PANASIEWICZ, KATARZYNA OLESIŃSKA, KLAUDIA KAŁWA. Inż. Przetw. Spoż. 2018 Vol. 1/4 No 25 s. 26-31, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2018 Vol. 1/4 No 25, s. 26-31
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 lipca 2018 14:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2021 10:37 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00628ad49b31cced9654e
Strona WWW
http://ips.wm.tu.koszalin.pl/doc/2018/p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43955) wydawnictwo ciągłe #43955
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.