Właściwości antyoksydacyjne naparów z wybranych krajowych owoców jagodowych.
Opis bibliograficzny
Właściwości antyoksydacyjne naparów z wybranych krajowych owoców jagodowych. [AUT.] KLAUDIA KAŁWA. Inż. Przetw. Spoż. 2018 Vol. 1/4 No 25 s. 10-14, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2018 Vol. 1/4 No 25, s. 10-14
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 lipca 2018 14:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 lipca 2018 14:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43956) wydawnictwo ciągłe #43956
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.