Species variations in the proximate composition, amino acid profile, and protein quality of the muscle tissue of grass carp, bighead carp, Siberian sturgeon, and wels catfish.
Opis bibliograficzny
Species variations in the proximate composition, amino acid profile, and protein quality of the muscle tissue of grass carp, bighead carp, Siberian sturgeon, and wels catfish. [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] WALDEMAR PASZKIEWICZ. J. Food Qual. 2018 Vol. 2018 Article ID 2625401, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1155/2018/2625401
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Quality 2018 Vol. 2018, Article ID 2625401
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 lipca 2018 08:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00652ad49b31cced980a1
DOI
10.1155/2018/2625401
Strona WWW
https://www.hindawi.com/journals/jfq/20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44002) wydawnictwo ciągłe #44002
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,360
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.