Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Eggshell qualities as indicative of eggshell strength for layer selection.

Opis bibliograficzny

Eggshell qualities as indicative of eggshell strength for layer selection. [AUT.] L. KIBALA, I. ROZEMPOLSKA-RUCIŃSKA, K. KASPEREK, G. ZIĘBA, [AUT. KORESP.] M. ŁUKASZEWICZ. Braz. J. Poult. Sci. 2018 Vol. 20 no 1 s. 99-102, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1590/1806-9061-2017-0590
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Brazilian Journal of Poultry Science 2018 Vol. 20 no 1, s. 99-102
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 sierpnia 2018 11:20
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:55

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44027) wydawnictwo ciągłe #44027

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,607
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się